Никола Минчев ще е кандидат за евродепутат от “Продължаваме Промяната. Той

...
Никола Минчев ще е кандидат за евродепутат от “Продължаваме Промяната. Той
Коментари Харесай

Официално: Никола Минчев ще е водач на листата на ПП на евроизборите

Никола Минчев ще е претендент за евродепутат от “Продължаваме Промяната ”. Той ще е лидер на листата на партията на идните избори за европейски парламент, оповестиха от Политическа партия.

По –рано от партията оповестиха, че той няма да е ръководител на Народно събрание след ротацията.

Вижте каква е повода

Определени са и водещите тематики, които Политическа партия ще пази в границите на европейското семейство.

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание, и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

В европейския парламент “Продължаваме Промяната ” ще пази четири съществени национални целта:

Европейски приходи в Европейска България;Промяна в метода към миграцията в Европа;Силна стопанска система в чиста природа;Защитена България със мощна войска. Той е дал кардинално единодушие, само че отбелязва, че това се взема решение от групови органи

„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство “, сподели ръководителят на ПГ и съпредседател на Политическа партия Кирил Петков.

“Продължаваме Промяната ” ще стартира диалози за общо явяване с “Демократична България ” за Европейските избори, тъй като единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР